Menu

Om oss

Om oss

Tre generationer av transformatorer

Helmerverken är ett helägt familjeföretag i tredje generationen. Vår största drivkraft är vårt engagemang kring att hitta optimala lösningar för våra kunder. Vi gör allt med hjärtat och säkerställer att du får rätt produkt, utan att behöva betala onödigt dyra kostnader för något du inte behöver. Fram till 2004 hade vi egen tillverkning av transformatorer med jobbar nu i huvudsak med att sälja transformatorer från Koncar D&ST i Kroatien. Det innebär att vi kan ägna oss helhjärtat åt det vi kan bäst: att använda vår kunskap och erfarenhet till att välja rätt produkt för dina behov.

Vår kompetens är slipad i generationer och garanterar optimerade lösningar för alla situationer. Vi är pålitliga och känner en stolthet över vad vi erbjuder. Vi gör som sagt det här med hjärtat och det känns som att elen rinner i våra ådror.

Kunskap att välja rätt

Vi har många års erfarenhet från branschen och har samlat på oss mycket kunskap som underlättar för våra kunder. Ända sedan företagets första generation har vi prioriterat kompetensutveckling kring optimering, för att kunna möta olika behov med rätt produkt. Vi tycker inte att man ska behöva betala för något man inte använder. Många köper en onödigt dyr transformator utan att först ta reda på vad de egentligen behöver. Så ska det inte vara. Vår styrka ligger i att hitta rätt lösning för våra kunder – både vad gäller kvalitet och pris.

Med hjälp av teknisk data kalibrerar vi fram exakta lösningar för varje behov. Det är det bästa sättet för att verkligen få det man behöver. Och det enda sättet man bör göra det på, om du frågar oss.


Nära till hands

Vi tycker inte att man ska behöva vänta för länge på sina produkter. Därför har vi ett eget lager som ger våra kunder snabba leveranser och hög tillgänglighet. Vi vill vara nära våra kunder och ha en stark lokal närvaro. Vi finns till hands för att hjälpa till med frågor och funderingar. Tveka inte på att kontakta oss om du behöver råd kring transformatorer för eldistribution. Våra tre generationers kunskap och erfarenhet väntar på att få hjälpa dig.

Har ni vägarna förbi är ni välkomna att besöka vårt nyrenoverade kontor som stod klart i augusti 2021.

Nöjda kunder

Vi värnar om våra kundrelationer och värdesätter alla långvariga samarbeten vi har förmånen att vara en del av. Genom åren har vi byggt upp ett stort kontaktnät, vilket också är ett kvitto för oss att vi är bra på det vi gör. Vi är en partner att lita på som brinner för nöjda kunder och som alltid strävar efter att fortsätta utvecklas. Drivkraften att optimera lösningar som underlättar för andra är skälet till att vi alltid levererar bra produkter. Det i kombination med vår kunskap gör att våra kunder är nöjda – vilket gör oss nöjda.